Din guide till bra nätlån
Home
 

Bigbank.se erbjuder lån upp till 100 000 med e-legitimation och svar inom 48 timmar

För svenska kunder erbjuder Bigbank.se lån till privatpersoner, och tack vare en enkel nätbaserad ansökan via e-legitimation effektiviseras låneprocessen mycket. Handläggningstiden från det att ansökan inkommit till dess att lånet är godkänt och utbetalt är reducerat till under 48 timmar. Låna mellan 10 000 och 100 000 kronor och välj återbetalningstid på mellan 6 och 72 månader. Du som kund hos Bigbank.se har alltså själv möjlighet att bestämma hur lånet ska betalas tillbaka och kan anpassa lånet efter din ekonomi. Räntan basaras på beloppet och återbetalningstiden.

Ansök hos Bigbank och få bra lånevillkor, här!

Enkla lån

Det är enkelt att ansöka om lån hos Bigbank. Banken gör en snabb bedömning av din låneansökan. Det innebär att du snabbt vet om du får ett lån eller inte. Alla är välkomna att ansöka om lån hos Bigbank.se

Inget krångel

Bigbank.se strävar alltid efter att kunna ge dig bästa möjliga lånevillkor. Beslutet om ditt lån fattas snabbt, låneavtalet utformas och beloppet sätts in på ditt konto direkt. Samtliga lånebeslut baseras på principen om ansvarsfull utlåning.

Hos Bigbank.se bedöms varje kund och varje ansökan individuellt. Du kan själv välja mellan olika möjligheter vad gäller återbetalningstid. Du kan när som helst betala ditt lån före återbetalningstidens slut. Bigbank.se beviljar även lån till utländska medborgare förutsatt att man har uppehållstillstånd i Sverige sedan tre år tillbaka.

Snabb ansökan med e-legitimation

En e-legitimation är en elektronisk legitimation som används på Internet. Normalt sett visar du upp ditt körkort eller annan ID-handling om du behöver styrka din identitet. På internet är detta inte möjligt och därför har e-legitimationer lanserats för att möjligtgöra legitimering även online.

Du kan ansöka om lån, deklarera, ansöka om föräldrapenning eller logga in på ditt skattekonto med e-legitimation. Du kan på ett enkelt och smidigt sätt ha kontakt med myndigheter och företag samt utföra tjänster när du vill och har tid. En e-legitimation är i praktiken en liten fil som sparas i din dator. Den har en personlig krypteringsnyckel och det är endast du själv som kan använda din e-legitimation. Om ni är flera i familjen måste ni skaffa varsin e-legitimation.

Om Bigbank

BIGBANK AS är en estländskt bank som har specialiserat sig på konsumtionskrediter och inlåning för privatpersoner. BIGBANK AS grundades 1992 i Tartu, Estland och har idag filialer i Finland, Sverige, Lettland, Litauen och Spanien. BIGBANK AS tillhandahåller även gränsöverskridande tjänster i Tyskland, Österrike och Nederländerna.


Låna upp till 100 000 kronor hos Bigbank – ansök direkt med e.legitimation, här!

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 9.0/10 (3 votes cast)
Bigbank.se erbjuder lån upp till 100 000 med e-legitimation och svar inom 48 timmar, 9.0 out of 10 based on 3 ratings
Off 

5 juni, 2012 This post was written by Categories: Långivare Tagged with:
Comments are off for this post


Top